Değerli misafirlerimiz,

Büyüklerimizin bir sözünü hatırlatmak istiyoruz: "Allah hastaneye düşürmesin ama hastanesiz de bırakmasın"…

Gelişen teknoloji ve diğer imkanlarla hastanelere ulaşmak eskisi kadar zor değil. Hastalarımız zaman zaman bulunduğu yerde sağlık hizmeti yetersizliğinden dolayı gerekli tıbbi desteği alamamaktadır. Dolayısıyla imkanları olan yerlere gitmek zorunda kalıyorlar. Ulaşım şartlarının zorluğu, hastanın aciliyeti ya da seyahat problemleri gibi bir çok olumsuz durumda, biz devreye giriyor ve sizleri uzman ekibimizle alarak gitmek istediğiniz noktaya ulaştırıyoruz.

Gerek yer ambulansı gerek hava ambulansı ile en yakın yeterli sağlık kuruluşuna veya anlaşmalı hastanelere mümkün olan en kısa sürede ulaştırıyoruz.

Tecrübeli doktorlar ve hemşireler eşliğinde dünya standartlarına uygun  helikopter, yer ve uçak ambulansları ile sayısız insanın hayatına dokunmaktan gurur duyuyoruz. Bazen ambulans uçaklarımızda son anda hayata dönen canlara şahit olmanın bazen de bir doğum sancısıyla başlayıp, ağlama sesleriyle son bulan mutlu anlarınıza ortak olmanın haklı sevincini hep içimizde saklı tutuyoruz.

Sunduğumuz tüm hizmetleri şirketimize, memleketimize ve insanlığa yaptığımız en doğru işlerden görüyoruz. Ambulans taleplerinizin anında ve hastanızın nerede olduğuna bakılmaksızın karşılanacağını garanti eder, bol kazançlı, sağlık, huzur ve barış dolu günler geçirmeniz dileriz.

Adres-Telefon

Telefon:
+90 533 2308511 
90 533 154 53 68 
Email: info[at]ambulansucak.com
Adres:Konutkent Mahallesi, 3028. Cad.
SMK TOWER No:6/84 Kat:14
Çayyolu, ANKARA.

Hızlı İletişim